Over ons

Over ons

Rivéra Nautic Watersport is het bedrijf van Richard en Vera de Wolf, vanaf 27 december 2019 gevestigd in Wommels. Deze uit hobby en passie gestarte onderneming vindt zijn oorsprong in de liefde voor varen, voor de techniek en voor het werken met mensen.

Richard is in 1997 naast zijn baan als penitentiaire inrichtingswerker een dag per week gaan werken bij Aquanaut, om de verhuurvloot van Aquanaut technisch na te kijken en te repareren. Met zijn technische (auto) opleiding had hij hiervoor een goede basis.

Daarna hebben Vera en Richard op verschillende momenten de mogelijkheden om in de watersport branche een eigen bedrijf te beginnen onderzocht.

Vijf jaar geleden ging hun grote wens in vervulling en konden zij aan de Draei in Heeg voor de duur van vijf jaren een watersportbedrijf huren.

Richard en Vera startten met Rivéra Nautic. Het bedrijf omvatte een jachthaven, verhuur, verkoop, stalling en onderhoud van (zeil)boten. In 2018 werd Rivéra Nautic succesvol dealer van Maxima sloepen en tenders.

Na vijf mooie jaren in Heeg opent Rivéra Nautic Watersport op 27 december 2019 haar deuren in Wommels. Richard en Vera gaan zich met name toeleggen op de verkoop van Maxima Boats. Natuurlijk ontbreken occasions en de watersportartikelen niet. De gloednieuwe showroom met een zeer ruim aanbod Maxima Boats is een bezoek meer dan waard.

Rivéra Nautic watersport is een echt familiebedrijf. Richard doet de, verkoop en gehele technische kant van het bedrijf, Vera is verantwoordelijk voor de boekhouding, inkoop en zoon Patrick is gespecialiseerd in het polijsten en in de wax zetten van polyester boten. Dochter Daphne werkt (nog) niet in de zaak maar zal zich mogelijk gaan bezighouden met de inpandige watersportwinkel die is gepland.

 

Motto Rivéra Nautic Watersport:

Verkoop van boten op een eerlijke, gastvrije, gemoedelijke manier waarbij een goede service voorop staat ook na de verkoop!