Winterstalling & onderhoud

Winterstalling & onderhoud

 

Onderhoud

 

Ieder schip heeft regelmatig onderhoud nodig. Hiermee houdt u uw schip in topconditie. Dat is belangrijk voor het vaarplezier, uw veiligheid en de waarde van uw schip. Laat het onderhoud daarom uitvoeren door de specialisten van Rivéra Nautic Watersport.

 

Onze reparatie- en onderhoudsservice kent de volgende onderdelen:

·         Romp en opbouw in de was zetten

·         Romp en opbouw polijsten en in de was zetten*

·         Servicebeurt buitenboordmotor 

·         Onderwaterschip anti-fouling

·         Schilderwerkzaamheden

·         Refit

·         Inbouwen apparatuur

 

Voor prijzen vraag hier een offerte op of bel ons op: 06-28766060 of 06-12940965. Wij maken graag een offerte op maat.

 

*Polijsten door PdW Detailing.

 

Na het polijsten kunt u kiezen voor een coating, sealant of een wax:

Coating: een coating is een hele dunne laag die glashard wordt en extreem water afstotend is. Een coating is duurder dan de andere twee maar is zijn geld zeker waard. Een coating heeft het aquafobisch effect van een sealant en de wetlook van een wax. Daarbij heeft een coating de beste standtijd.

Sealant: een sealant kun je enigszins vergelijken met een wax maar een sealant is synthetisch. Een wax maakt gebruik van natuurlijke oliën en waxen. Een sealant heeft een beter aquafobisch effect dan een wax. Een sealant heeft als nadeel dat het minder mooie glanst hdan beide andere beschermlagen. De standtijd is ongeveer 7 maanden.

Wax: een wax is een natuurlijk beschermingsmiddel en bestaat uit natuurlijke waxen en oliën die in de poriën van de lak/gelcoat trekken en hierdoor de lak tijdelijk afsluiten. Een wax heeft een wat minder goed aquafobisch effect dan de coating en de sealant maar heeft wel een mooiere glans dan de sealant. De standtijd is ongeveer 4 maanden.

Meer informatie over de beschermlaag na het polijsten? Dan kunt u mailen naar info@pdwdetailing.nl

 

Winterstalling

Overwinteren

In Wommels hebben wij, naast onze showroom van 550m2, een ruimte van ongeveer 600 m2 waar wij uw sloep of tender veilig en vortsvrij binnen kunnen stallen in het winterseizoen.

Startklaar voor de zomer
Bij aanvang van het vaarseizoen zorgen wij ervoor dat uw boot startklaar is. We starten de motoren op en sluiten het drinkwatersysteem aan. Desgewenst poetsen wij uw schip.

Wij kunnen alle onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Het enige wat u dan nog hoeft te doen? De sleutel omdraaien en genieten!

Zie voor tarieven en aanmelden het winterstallingsformulier.